Spreken.

Ik wil over jou nog iets zeggen. Het is misschien heel spannend dat ik me naar jou richt te midden van de groep. Maar we zijn net aan het zingen. En ik zeg dit zelden in mijn leven of misschien nog nooit gezegd. Ik zie jou preken. Ik zie jou staan met een bijbel en over God vertellen met een zegen op je leven. En je bent nog jong, dus je hebt nog een heel leven te gaan. We kijken wel wat God met je leven gaat doen. Maar als je ouder wordt vergeet dan niet dat God dit misschien wel gezegd heeft vandaag. Misschien was ik het zelf, maar ik zie je staan preken op een podium en vertellen over God met een kracht en een vreugde. Echt joh, God wil iets met je leven. En ik denk dat God je vandaag echt even een duwtje in de rug wil geven.

Ik was 14 jaar toen deze woorden het startpunt werden van het verlangen dat ik nu ervaar. Een verlangen om te gaan doen wat destijds uitgesproken is. Een verlangen dat nu, een aantal jaar later, steeds meer werkelijkheid wordt. In de jaren voor mijn studie Godsdienst Pastoraal Werk heb ik geleerd om te spreken voor een groep. Samen met mijn studie nu vormt dit een mooie combinatie om te spreken over dat wat mij het meeste drijft. Hetgeen waar ik dagelijks mee bezig ben. De Persoon die de basis vormt voor de kracht en de vreugde in mijn leven.

Wil je mij een keer uitnodigen en/of weten wat er mogelijk is? Vul dit contactformulier  in. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.