Disclaimer

Disclaimers voor NielsZwijnenburg.nl
Alle informatie op deze website – http://www.nielszwijnenburg.nl – wordt te goeder trouw en uitsluitend voor algemene informatiedoeleinden gepubliceerd. NielsZwijnenburg.nl geeft geen garanties over de volledigheid, betrouwbaarheid en nauwkeurigheid van deze informatie. Elke actie die u onderneemt op de informatie die u op deze website (NielsZwijnenburg.nl) aantreft, is strikt op eigen risico. NielsZwijnenburg.nl is niet aansprakelijk voor eventuele verliezen en / of schade in verband met het gebruik van deze website.

Externe sites en links
Vanaf deze website kunt u andere websites bezoeken door hyperlinks naar dergelijke externe sites te volgen. Hoewel ik ernaar streef alleen kwaliteitslinks naar nuttige en ethische websites te bieden, heb ik geen controle over de inhoud en aard van deze sites. De links naar andere websites houden geen aanbeveling in voor alle inhoud die op deze sites wordt gevonden. Site-eigenaren en inhoud kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd voordat ik de mogelijkheid heb om een ​​link te verwijderen die mogelijk ‘slecht’ is geworden.

Houd er ook rekening mee dat wanneer u deze website verlaat, andere sites mogelijk een ander privacybeleid en andere voorwaarden hebben waar ik geen controle over heb. Zorg ervoor dat u het privacybeleid van deze sites en hun ‘Servicevoorwaarden’ controleert voordat u zich bezighoudt met het ondernemen van zaken of het uploaden van informatie.

Toestemming
Door deze website te gebruiken, stemt u hierbij in met de hier genoemde disclaimer en gaat u akkoord met de voorwaarden ervan.

Bijwerken
Als dit document bijgewerkt, of gewijzigd, wordt dan worden deze wijzigingen hier prominent vermeld.

Vragen over deze disclaimer 
Als u meer informatie wenst of vragen heeft over de disclaimer van deze site, neem dan gerust contact met me op via het contactformulier van deze site.