U is my Skepper, my Vriend

Ik hou van het Afrikaans. Ik hou van de taal. En ik hou van de woorden in combinatie met muziek. Aanbidding om preciezer te zijn. Eerder schreef ik er al iets over. Maar onlangs kwam ik een ‘nieuw’ nummer tegen. Een nummer dat me raakte. Me kippenvel gaf en tegelijkertijd ervoor zorgde dat ik een grote glimlach op mijn gezicht kreeg! Het nummer ‘My Koning, Heer’.

Meer dan duizend mannen zingen in het Afrikaans hun dankbaarheid uit richting God. Van wat Hij doet in hun leven, elke dag. Over hoe God hun hart kan raken zoals niemand anders dat kan. En over hoe zij Hem willen verhogen! Fantastisch toch!

In my hart is daar ’n lied van dankbaarheid
Aan U my God,
Aan U my Vriend.

Vir wat U doen, in my lewe elke dag
Net waar ek gaan
Net soos ek is

Daar is niemand wat my hart kan raak soos U
My kan optil, my vasthou
Daarom gee ek u al die eer

Met my hande omhoog
Met elke klank wat ek sing
Wil ek U kom verhoog
En al my lof aan U bring

Want U is my Skepper, my Vriend
Die hemele lig U omhoog
U word vir ewig vereer
My Koning, Heer
My Koning, Heer

My Koning, Heer – Jean Marais

2 gedachtes over “U is my Skepper, my Vriend

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s