Prys die Heer

Onlangs kwam ik onderstaand nummer tegen. Niet geheel toevallig. Ik was namelijk op zoek naar Afrikaanse aanbiddingsmuziek. Aardig logisch dus dat je dan iets vindt. De reden van mijn zoektocht? Lichte heimwee naar daar. Zuid-Afrika. Het Afrikaans. De taal die ik ‘echt’ geweldig vind. En tegelijkertijd uit nieuwsgierigheid naar de ‘Afrikaanse Opwekking’. 

Het nummer maakt me vrolijk. Alleen al door de taal en herinnering aan Zuid-Afrika. Af en toe is het best fijn om eens iets anders te horen dan het Nederlands en Engels. Een andere taal leert me beter luisteren naar de tekst. En laat me tevens iets zien van het aanbidden van God. Waarin iedereen in zijn taal en haar woorden God mag ontmoeten.

Ik ben benieuwd wat jij ervan vindt!

 

Een gedachte over “Prys die Heer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s